Instagram Hikayeleri Ses Sorunu ve Çözümü

Instagram Hikayeleri Ses Sorunu ve Çözümü

Teknoloji alanında yaşanan gelişmeler kullanmış olduğumuz telefon ve bilgisayarlara da yansımış, dolayısıyla yeni özellikler hayatımıza dâhil olmuştur. Son zamanlarda sıkça karşımıza çıkan sosyal medya kavramı içerisinde sayabileceğimiz uygulamalar instagram, twitter ve facebook olmak üzere sıralanmaktadır. Instagram bünyesinde çeşitli özellikleri barındırmaktadır. Fakat bazen Instagram hikayeleri ses sorunu gibi konuların çözümü aranmaktadır.

Instagram Hikayeleri Ses SorunuInstagram Hikaye Ses Sorunu

Sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olarak tanımlayabileceğimiz Instagram son dönemde kullanıcılara hikayeler bölümünü sunmuştur ki burada da benzer şekilde hikaye, video paylaşımları yapılmaktadır. Hikaye kısmında farklı işlemler gerçekleştirilebilmektedir ki bunlardan bir tanesi ankettir. Diğeri ise fotoğrafa yazı ve emoji eklenmesidir. Instagram hikayeleri ses sorunu da ortaya çıkan problemlerden biridir.

https://www.youtube.com/watch?v=ieipG9H2zdw

Instagram Hikayeleri Ses Sorunu ve Çözümü

2010 yılında kurulan Instagram dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya sahiptir. Instagram’da hesabı bulunan bir kişi isterse hikaye bölümünde çektiği bir kareyi veya videoyu takipçileriyle paylaşmaktadır. Instagram hikayeleri ses sorunu yaşayan kişiler telefonu kapatıp yeniden açabilirler. Telefonda o an kullanılan internet ağında problem olma ihtimaline karşı wifi’ye geçip öyle denenebilir. Bunlar yapılabilecekler arasındadır ancak çözüm olmadıysa Instagram uygulamasının yeni bir güncelleme yayınlamasının beklenmesi gerekmektedir.

Instagram Video Süresi

Instagram hikayeleri ses sorunu için paylaştığımız bu yazıda Instagram’ı genel olarak değerlendirmemiz gerekirse çekilen fotoğrafların bir yazı ve hashtag eklenerek paylaşılmasına olanak tanıyan bir sosyal medya uygulamasıdır. Kişiler açtıkları bir instagram hesabında videoda paylaşabilmektedir. İlk zamanlarda kısa videoların eklenmesinin mümkün olduğu uygulamaya gelen son güncelleme sayesinde 1 dakika uzunluğunda video paylaşımı yapılabilmektedir. Hem Instagram hem de Twitter ve Facebook kullanıcılara türlü özellikler sunmakta, güncellemeler ile yenilikler uygulamalara dâhil edilmektedir. Firmaların hazırlayarak piyasaya sürdüğü akıllı telefon, bilgisayar ve tabletler ile farklı işlemler tamamlanmakta, aynı zamanda bireyler sosyal medya uygulamalarında istedikleri bir gönderi ya da fotoğrafı paylaşabilmektedir.

Instagram hikayeleri ses sorunu yazımızla bir problemin daha üstesinden gelmeye çalıştık. Instagram takipçi satın alma ve Instagram beğeni satın alma işlemlerinizde bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Konuyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Yorum Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 1 Ortalama: 5 )

1 Yorum

  1. Duygu
    Duygu

    Araba seyir halindeyken snap çekiyorum çektikten sonraa paylaşayım diyorum ses yüksek çıkarken videoda 1saniye sonra kısılıyor neden oluyo acaba